ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπέγραψε νέα αντιλαϊκή συμφωνία με το κουαρτέτο, μια συμφωνία που ισοδυναμεί με τέταρτο νέο μνημόνιο. Την επόμενη μέρα από την εργατική Πρωτομαγιά, έκλεισε μια συμφωνία που «κλείνει» την  «αξιολόγηση» και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο μεγαλύτερης λιτότητας και εξαθλίωσης των εργαζομένων.

 

Εμείς, οι εργαζόμενοι, που καλούμαστε ξανά να πληρώσουμε την κρίση τους, απέναντι σ’ αυτήν την πραγματικότητα δεν έχουμε πολλές επιλογές. Η βαρβαρότητα των χειρότερων μνημονίων μέχρι σήμερα επιχειρεί να μας αφανίσει. Η απογοήτευση και απαισιοδοξία μπορούν και πρέπει να δώσουν τη θέση τους στην οργάνωση και την αντεπίθεση.

 

Το πυροτέχνημα των εξαγγελιών για την εκπαίδευση από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό έχει μοναδικό σκοπό τον αποπροσανατολισμό του λαού από την ψήφιση των μέτρων.

 

Τα μέτρα για την παιδεία είναι σε βάθος τριετίας, και μάλιστα αυτά για την προσχολική αγωγή και τη μείωση των μαθητών ανά τάξη θα γίνουν το τρίτο έτος, τότε που θα έχει λήξει η θητεία της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 

Η μόνη ελπίδα βρίσκεται στην ενότητα των εργαζομένων και στους αγώνες τους.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΟ ΕΚΘ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

              ΒΟΥΡΤΣΑΚΗ ΒΑΝΑ                                                       ΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

Σχολιάστε